Nekateri pravijo svetovanjeMi pravimo "Quality Coach"

Individualni pristop

Za nas niste le še ena številka med strankami, temveč predstavljate individuum s svojo zgodbo, ob enem pa potrebuje našo pomoč, da uspe. Ste nekdo, ki nam je pripravljen zaupati svojo zgodbo, mi smo pa pripravljeni poslušati in vas slišati – biti vaš partner na poti do uspeha.

Hitra odzivnost

Vemo, da so vaši izzivi del izpolnitve vašega večjega načrta. Izzivi, s katerimi se soočate, ne smejo čakati, vaši cilji morajo biti doseženi čim prej - in mi se tega zavedamo.

Kakovostne storitve

Za vsako stranko se potrudimo po najboljših močeh. Naš cilj je pri vseh aktivnostih presegati sami sebe in tako napredovati proti popolnosti.
Kot je dejal že Aristotel “Smo to, kar ponavljajoče počnemo. Odličnost torej ni dejanje, ampak navada.”

Tri ključne sestavine našega dela - individualni pristop, hitra odzivnost in kakovostne storitve - so homogene in se medsebojno močno prepletajo.

Partnerstvo, sodelovanje, medsebojno spoštovanje in učenje skozi delo je naša delovna filozofija. Težimo k dolgoročnemu partnerstvu, saj se zavedamo, da je sistem kakovosti živ, ki se spreminja skladno z zakonodajo in vašim podjetjem.
Vaša zgodba je za nas tako pomembna kot za vas.


Doslej smo pridobili mnogo izkušenj v globalnem farmacevtskem podjetju, uspešno pa smo vzpostavili tudi sistem vodenja kakovosti v živilski industriji za klavnico in predelavo mesnih izdelkov.

Sodelujemo s strokovnjaki iz več različnih področij in panog, s čimer zagotavljamo širok spekter specifičnih znanj.

Ekipa, ki je stalno prisotna:

Tomaž Sallubier
Tomaž ima večletne izkušnje iz področja managementa in sistemov vodenja kakovosti. Ekspert na področju vodenja IT projektov in obvladovanja IT sistemov v farmacevtski industriji (GxP okolje). Tomaž je tudi avtor znanstvenih člankov iz področja sistemov vodenja kakovosti in validacij IT sistemov.

Simon Novak
Snovalec in arhitekt IT projektov. Nepogrešljiv člen, ko je govora o IT sistemih, njihovi varnosti in infrastrukturi. Večletne izkušnje iz programiranja, sistemske administracije, zagotavljanja delovanja sistemov, mrežne infrastrukture in drugih specifičnih znanj.

Maja Remškar
Magistrica biokemije v pridobivanju doktorskega naziva z mednarodnimi izkušnjami iz industrije ter raziskovalnih laboratorijev na področju naravnih produktov iz bakterij. Maja se ponaša z odličnim poznavanjem raziskovalnih laboratorijev in njihovega delovanja kot celote.

Aleš Sallubier
Odličen pogajalec, organizator in izvajalec. Certificirani mediator. Večletne izkušnje iz industrije na področjih nabave, prodaje in mednarodnega poslovanja.

Naša zgodba

Kot skupina izkušenih profesionalcev s specifičnim znanjem in dobrimi povezavami z drugimi eksperti iz različnih področij in panog, smo se odločili, da ustanovimo podjetje z namenom, da pomagamo start-up in manjšim podjetjem na trg z njihovimi produkti, ter da z izkušnjami iz vodenja projektov, mentorstvom in izobraževanji pomagamo pri vsakdanjih aktivnostih. Ideja je pomagati start-up in majhnim podjetjem rasti, ter večjim podjetjem postati boljši.


STOPITE V STIK

Zainteresirani? Pogovorimo se.

Bi radi izvedeli več o nas in kako delamo? Kontaktirajte nas in videli bomo kako lahko sodelujemo.

Hvala za vaše zanimanje

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Ekipa TS4U

Prišlo je do težave

Poskusite ponovno pozneje

Ekipa TS4U

IZVEDI VEČ